Terug

Meteen beginnen met een sexy Gorter-quote.

Zoals mijn goede vriend Herman Gorter al zei: een nieuwe lente, een nieuw geluid. Nu kan de kritische lezer opmerken dat het september is, en geen mei, maar ach: een nieuw begin mag altijd. Vandaar een nieuwe website. Met lekker overzichtelijk wat ik allemaal doe en heb gedaan, en hoe je ervoor kunt zorgen dat ik ooit eens iets voor jou doe, zakelijk gezien dan.

Handig, nou? Nou, dat vind ik ook. En ik was dus ook van plan om weer wat meer te gaan bloggen. Omdat het daar toch allemaal mee is begonnen. Alleen was ik toen nog een studerende twintiger met een bijbaan in een bejaardentehuis en een voorliefde voor rode wijn en plaattaart. Lang geleden. Die plaattaart mis ik overigens wel. Die was heel lekker. Het wordt tijd voor een nieuwe oven.

Nu ben ik dus een dertiger, met vaste verkering en grotemensenwerk en nog altijd wel een voorliefde voor rode wijn, maar dan niet meer uit flessen met een schuine hals.

Dus veel nieuwe dingen, hier! En als je wilt dat ik eens iets voor je schrijf: zoek contact bij contact!